Als hondenbezitter wordt u verzocht uw hond op zogenoemde uitlaatterreinen of op de losloopterreinen zijn behoefte te laten doen. Steeds vaker treffen wij de uitwerpselen aan bij de voordeur, op de stoep en soms zelfs in de lift. Een ongelukje kan gebeuren maar ruim het wel zelf op! Je kunt geen rondje meer om de flat lopen zonder in de stront te trappen!

Het is direct onder de balkons niet toegestaan om honden daar hun behoefte te laten doen i.v.m. stank overlast, dit geldt ook voor de Dalweg.

geen-uitlaatterrein
Hondenpoep op de stoep is ergernis nummer 1 in Nederland. Zorgt u er dan voor dat u niet bijdraagt aan die ergernis. U kunt uw hond uitlaten op zogenoemde uitlaatterreinen of op de losloopterreinen. Op losloopterreinen kan uw hond naar hartelust rennen én poepen. Op uitlaatterreinen kunt u uw hond aangelijnd uitlaten. Op beide terreinen mag de poep blijven liggen. De gemeente maakt er regelmatig schoon. Op de borden kunt u zien of het een uitlaat- of een losloopterrein is. Loopt u met uw hond ergens anders in Soest, dan moet u de hondenpoep zelf opruimen. Neem daarom altijd een plastic zakje mee. Bij dierenspeciaalzaken kunt u speciale zakjes kopen. Het volle zakje kunt u in de dichtstbijzijnde vuilnisbak gooien.. Laat u de poep liggen, dan kunt u daarvoor een bekeuring krijgen. U zult begrijpen dat honden niet overal welkom zijn. Bij winkelcentra, speelterreinen en scholen is het voor honden verboden. Roodomrande borden met daarop de tekst 'verboden voor honden' geven dat aan.

Heeft u klachten over hondenpoep, bel dan met Meldpunt Woonomgeving: (035) 6093666.

Poesje gevonden, luistert niet naar de naam Maukie, toch heet ze zo. Zeer speels, ga maar eens met je muis over haar kop of borst. Ze wil hier blijven wonen dus de eigenaar hoeft zich niet te melden. Geen beeld zie FAQ


Terug naar website Home   Terug naar boven   Terug naar boven   Contact     youtube.png   Joomla 5.1.2 Webdesign & Hosting  HostingBy.nl 
  Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden!