brand haverweerd

Brand Haverweerd in kiem gesmoord

brand haverweerd

3-2-2018 Een wandeling met de honden had bijna tot brand geleid in een flatwoning aan de Haverweerd. De bewoonster was vergeten dat ze een pannetje op het vuur had staan. Ze spoedde zich naar huis alwaar de woning al vol rook stond, belde de brandweer die snel ter plaatse was.


10 juli 2015 08.40 uur. Balkon Brandje Haverweerd Soest.
SOEST - De brandweer was er weer snel bij en kon erger voorkomen. Een plantenbak stond te smeulen, te branden en is verloren gegaan.

Nieuw afspeellijst met diversen filmpjes.


Brand Haverweerd Soest, brandweer net op tijd.....
13-6-2015 SOEST - De brandweer werd zaterdagavond rond 21.00 uur opgeroepen voor een brand aan de Haverweerd in Soest. Ter plaatse bleek het gelukkig allemaal mee te vallen.
Buurtbewoners hadden rook waargenomen en besloten de brandweer te bellen. Toen de hulpdiensten eenmaal bij de bewuste woning waren, werd er niet open gedaan. Hierop werd de deur ingetrapt.
Toen bleek dat de bewoners met een barbecue op het balkon zaten. De brandweer hoefde verder niet in actie te komen maar was net op tijd om mee te eten.

containerbrand

3-4-2012 Containerbrandje was snel onder controle.


Terug naar website Home   Terug naar boven   Terug naar boven   Contact     youtube.png   Joomla 5.1.2 Webdesign & Hosting  HostingBy.nl 
  Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden!