Arrestatie na plofkraak

We zien dat je een adblocker gebruikt, hierdoor zijn belangrijke informatie en aanbiedingen niet beschikbaar!
kies in adblocker: uitschakelen op deze site, zodat je niets mist en van de aanbiedingen gebruik kunt maken!

20 sept. 2016 om 05.25 LIVE Arrestatie op Haverweerd Soest na plofkraak, verdachten hadden zich verstopt in geparkeerde aanhanger, die ze daar zaterdag zelf geplaatst hadden om zich na de kraak te kunnen verstoppen.
Er bleken deze nacht 2 plofkraken in Soest, 1 om 03.00 uur bij AH Burgemeester Grothestraat 2 en ook 1 bij AH Tamboerijn.
Het is mij niet bekend of het hier om dezelfde daders gaat maar ze hadden zich verstopt in een geparkeerde aanhanger op de Haverweerd, alwaar ook 2 vluchtauto's werden aangetroffen.
Er werd gezocht met helikopter enĀ  speurhonden, om 05.25 werden alle verdachten op de Haverweerd opgepakt.

De arrestatie om 05.20 uur


Om 03.00 politie naar brandalarm Burgemeester Grothestraat alwaar plofkraak plaats vond..... hier beelden van de arrestatie

In de nacht van maandag op dinsdag 20 september 2016 om is de politie uitgereden naar Tamboerijn 11 te Soest. Deze straat ligt in de wijk Overhees in de buurt De Zoom. Deze lokatie valt onder de 112 veiligheidsregio Utrecht. De oorspronkelijke 112 melding die door de politie is verspreid is: Mnl-Utr Plofkraak, Soest Tamboerijn 11, Albert Heijn, 3 Verdachten Weg, Onderzoek Loopt

Beelden vanaf 03.30 uur


Nog wat beelden van witte aanhanger waarin ze zich verstopt hadden, die ze de zaterdag ervoor geplaatst hadden, de vluchtauto's en schade bij AH.