In 1993 was deze flat grondig aan renovatie toe. De tegels in keuken en badkamer vielen er vanzelf al af dus de sloop viel mee.

Ik zeg er al vast bij dat de renovatie zeer slecht uitgevoerd is waardoor u tot op de dag van vandaag nog steeds last heeft van stankoverlast (wc en hal), waterlekkage in douche en keuken, loszittende stopcontacten en andere ellende, verderop wat tips.

Hier was de sloop nog niet begonnen, deze tegels vielen er vanzelf al af. De hoofdkraan water gaf toen al problemen en veroorzaakt nog regelmatig lekkages maar is nog steeds niet vervangen.

Hier was de sloop nog niet begonnen, deze tegels vielen er vanzelf al af.

 

1993 Hier was je in die tijd tevreden mee!? :-(

In 2009 heb ik zelf mijn keuken grondig aangepakt en voor wie het leuk vind, zie 2009 nieuwe keuken

oude rioolbuizen zijn blijven zitten met een beetje peurschuim erin (zie rode buis links achterin)

Bij deze wat tips aangaande de stankoverlast; de afvoer van het wasbakje, is een losse (te kleine pijp) die in een te grote pijp in de grond zit (advies goed opvullen en afkitten). De afvoer van de wc, waar hij door de achtermuur gaat, is niet goed afgekit, staat in verbinding met de ruimte achter de wc waar de oude riolering is blijven zitten, die slecht afgesloten is(dus gewoon open riool), oude rioolbuizen zijn blijven zitten met een beetje peurschuim erin (zie rode buis links achterin). Deze hadden gewoon verwijderd moeten worden, maar het mocht niks kosten denk ik.

Oplevering...., hier werd je niet vrolijk van!

oplevering

oplevering, ja zij vonden het klaar zo!

oplevering, ja zij vonden het klaar zo!

Naar boven


Terug naar website Home   Terug naar boven   Terug naar boven   Contact     youtube.png   Joomla 5.1.0 Webdesign & Hosting  HostingBy.nl 
  Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden!